Lite stavfel...men ni förstår säkert....

image83

Lite ont om tid...

Ja dagarna springer ju iväg, idag är Rasse på cirkus med Matte, Eva från dagis va här på kvartsamtal, men det tog 1.5h. tiden bara sprang iväg, men dom va helnöjda me tjejerna så det va inget. Åke grejar med veden. Å ja sitter här...men du ska jag koööa om det finns varmvatten så man kan duscha!! Ha det gott å nattiiii!!image82

En ny cross!

image81Tror ni det va en som va glad idag! Rasse fick en ny cross idag, en -07. tänk va lite som gör en tioåring SÅÅÅ lycklig!!

Lägg-dags!

image79Nattiiii!

Som ni ser....

Det blev fel bild! men han är ju rätt kul me iprenmannen...

Grillpremiär!!!

Idag ska vi grilla! å det är såå gott med första grillen! Imorgon bär det av till jobbet, läkarn ville sjukskriva längre, men jag ska gå å testa hur det är! Kännt mej bra dom här dagarna, men å andra sidan har jag bara legat i solen...har t.o.m brännt mej i ansiktet! Rasse är på scouterna å tjejerna sover, Åke grejar ute. Å du Tessan...det stämmer jag har haft njursten ett antal ggr! men denna gången va det "bara" grus, hade ju inte gått så långt! Tänkte sätta in en bild när Åke gör slingor på mej så får ni nåt å skratta åt! Ha det gott mina vänner nu ska jag ut till grillen!image78

Jag är sjuk.....

Fredag-vårdimage77centralen söndag-akuten måndag-vårdcentralen måndag-skene lassarett måndag-vårdcentralen!! bara för å hitta lite grus i uringången!!

Här kommer mamma på bild......

image76Här är min mamma....

Lite bilder! På dom som ligger mej närmast hjärtat!

image76image72image73image74image75

Fredag!!!

image70Så här firade jag Åkes födelsedag!!

Ja då va det tisdag!

Idag ska jag ta tjejerna med till mamma som äntligen kommit hem! Rasmus ska med Moa hem, sen har han fotbollstränning. så då behöver jag inte skynda mej hem. Till helgen blir det kalas hela helgen. Fredag ska vi se om mamma å Sune kan komma, lördag blir det I å B som kommer på förmiddan, på kvällen kommer Budda å Annelie,Håkan å Rolfen, sen på söndag kommer farsan. så jag får väl stå vid spisen hela helgen antar jag!! Men jag tycker det är rätt kul å ordna kalas. å speciellt när det är min hjärtski som fyller år! Imorgon ska jag jobba igen, har tjejerna hemma idag. så det blir en kort vecka, d e ju skönt! Ja nu får ja väl rappa på så mamma inte behöver vänta på oss...Ha det gott så länge!!image67image68Ni glömde väl inte av att tända ett ljus för Engla igår?

Grattis min Åke på födelsedagen!!

image66En sån här skulle du ju ha när du fyller år! (men du kan få smaka på en annan tårta....) Grattis på dej!

Sjuk!!

Idag har jag varit dålig! haft sån jävla magkatarr! så ja va t.o.m. hemma från jobbet! men har nog sovit bort d onda! sov mellan 8-19, jo ja har väl haft öppet ögonen ett par gånger! idag har mamma kommit hem!! äntligen! hon har varit i Spanien två veckor. så nu va det gott å få hem henne! Å d tyckte nog Sune med!!image65Denna bilden har jag stulit från Eira men jag ville bara att ni skulle få se min vackra mor! Hoppas det är ok?  Ja gott folk har inte så mkt mer å berätta så det är väl bara å gå å lägga sig!! Natti på er!

Stackars lilla Engla!!

Alla måste väl ha hört om den lilla tjejen...Fy va tragiskt, tänk bara tanken om det var du eller jag! ne det är så hemskt att det inte går att tänka.......

Soffa till salu!

image64någon som vill köpa soffa? ring mej då! NYPRIS 9500 NU SÄLJS DEN FÖR 3000...BÄDDSOFFA! Jättefin...

Äntligen...tillbaka!

image62Den bästa glassen!! vilken är din?

En av mina allra bästa killvänner!

image61Micke....kul å prata med dej hela kvällen! ha det gott till nästa gång....

Skattepengar!!!

Hej alla glada människor! Ja hej till er som är sura me...vet ju att det finns vissa människor som läser som är det! Ja skattepengar har ni fått det? ja inte pengar än men lappen..Både ja å Åke får tillbaka såpass att vi verkligen kan unna oss en riktig semester d är härligt! Annars inget nytt under bältet, allt går sin gilla gång. Tjejerna sover Rasse är i skolan, Åke jobbar å ja ska jobba eftermidda, sista kvällen för denna veckan. Rasse ska till sin pappa i helgen, annars ska vi bara ta det lugnt. Tänkte kanske börja röja lite i trägårn men vi får väl se...Jo igår boka ja hus i Danmark, så det blir Lalandia. åker den 14 onde å blir borta fyra nätter. ska se sen till vintern va ekonomin säger kanske vi åker utomlands till något varmare då. Ne nu måste ja upp å väcka brudarna dagis väntar... Ha en bra dag...kramelikram!!

Lalandia i Danmark eller Bulgarien?

image60Nu har vi kommit på va vi ska göra på semestern....Vilket hade du valt?

Lite bloggtorr...tror jag tar lite ledigt....

image59Hörs igen när jag känner att jag har något att berätta!!!

Sista inlägget för ikväll!

image58Natti....å krama varandra till sömns!

Datasjuk.....

image57Min dator va sjuk...men Janne laga den! Tack lillebror.....tur att man har datanördar i släkten!

Typ så här ska min farstukvist se ut! fin va?

image56exakt så här ser våran nya dörr ut....

En bekväm stol för herrar!

image55

Ja måste säga att jag är nog ganska nöjd me min A-kupa!

image54

Här kommer bilden ni säkert väntat på.....

image52Detta är Rasmus hockeylag!!

Tänk om Kungen har en sån hängades i den fina salongen...

image51

RSS 2.0