Alna ska sätta på locket när Lina provar pappas matlåda!

347823-7

Rasmus låna ut sin gosse nalle!

347823-22

Vi köpte en stol till Rasmus,men det blev nästan slagsmål...

347823-20

Imorgon är den stora dagen!

ja då va det onsdag imorgon då ska ju Rasmus operera sig! Jag måste erkänna att jag är lite nervös....det är ju ändå en nersövning....Jag vill inte vara otrvlig men vi ska sätta oss å äta så ja hör av mig imorgon... krameli kram. *KRAM till Rasmus*

Världens bästa storebror!

347823-25

Tre av mina fyra hjärtan!

347823-16

Lina å jag.....

347823-14

Linas nya kjol!

347823-13

Pappas matlåda är ju lika bra som mammas gryta.

347823-12

Både Lina å Alva äter choklad.

347823-11

Här äter Alva choklad.

347823-10

Mina tjejer tar en vil...

347823-9

En trött Alva!

347823-13

titta å njut.....

titta å njut.....

Hemma igen!!

Tja....Gud va vi har haft roligt. om ni någon gång ska göra något roligt ska ni gå på Wallmans salonger i Malmö. det va så himla kul. det är uppträdande flera tim med jätte god mat. Det va gående bord så man fick välja mellan allt från oxfile,fläskfile,lamm,pasta,alla sorters potatisar i alla dessa tillagade former. Ja man kunde få precis allt olika såser typ bearniesås ,vitlök ,peppar. Det var så otroligt mycket mat så man behövde verkligen inte gå hungrig därifrån.Vi var ju framme på fre kväll då hände väl inget speciellt. en del gick till baren eller bara satt på sina rum. å lördan fick man ha fria aktiviteter till kl tre. så vi strosa runt på stan å köpte en tröja till kvällen å en parfym. sen fick jag för mig att jag skulle klippa mig. å visst vi hitta en salong som hade drop in. så vi knalla in där å ja fick sätta mig på en stol å inte vilken stol som helst utan en massagestol. samtidigt som ja fick massage på hela baksidan av kroppen så massera frisören mig i huvudet sen tvätta hon håret. Ja sen förklara hon för mig att detta var en eklusiv frisörsalong!!!!!*ups* va blir då priset??? ja våga inte fråga eftersom hon redan hade börjat klippa. men men det är ju inte varje dag man är i Malmö......Det var i allafall en kanon helg. Å Åke hade jätte kul med sina jobbar kompisar å så fick han ju visa upp sin snygga fru! Mamma har haft det bra här om hon inte ljuger för mig. men mammor ljuger ju inte. Tjejerna såg ut å må bra, så det har säkerligen inte gått någon nöd på dom! Ingrid å Bertil har ju varit här å eldat så mamma fick värme. Imorgon bär det av till jobbet igen. jobbar mellan 16-21. så då kommer Ingrid hit å tar tjejerna så behöver dom inte vara på dagis. Åke är ju hemma halv fem. Annars är allt bra. Rasmus är ju hos Niklas så läser han detta så *VINKIVINK* Glöm inte av att kolla ensam mamma söker kl 8 ikväll. jag har köpt en påse ostbågar jag ska möla i mig å en burk cola!! Vi hörs av igen krameli kram!  Å en extra kram till mamma!!

Nu är jag tillbaka igen!

Hej alla bloggisar... min dator sladd har varit sönder. erkänn att ni saknat mig???? Men nu är jag här igen Min Åke har fixat den.. ja vad har hänt sen sist? Jag har jobbat å jobbat.... Vi va å åt kina mat med Mamma å Sussie. Vi hade våra respektive å barn med oss.Det var jätte mysigt men det blev ju inte så länge eftersom det var en vanlig vardagskväll.Dom flesta skulle ju jobba dan efter eller till skolan. Men mätta å belåtna hann vi bli. Åjag tog en fritte banan till efterrätt....*mums* Å imorgon bär det av....Malmö.....Å det ska verkligen bli JÄTTE kul. Men ärligt så tror jag att Åke ser nog mer fram emot denna resa än va han gjort mot något på länge. men å andra sidan vad har vi gjort på sista tiden som man kunnat se fram emot?? nja typ inget... Du vet hotell fre lörd sönd....sovmorgon.....ingen tid å passa ingen skriker *mamma* inga blöjer på en hel helg!! jo detta ska vi väl unna oss. å man säger ju allt gratis är gott! Jag lovar att skriva om denna underbara resa när jag kommer hem. Så då vet ni om min dator är på så är det inte inbrott hos oss utan min underbara mamma å Sune som sitter här. Men prata gärna med dom. Vad skulle man ta sig till här i livet om man inte hade sin mamma? Jag har funderat säkert 1000ggr hur man ska gottgöra sin mamma för alla gånger hon har ställt upp...man vill ju så gärna göra något tillbaka men i allafall min mamma är inte sån att hon håller på å ringer å ska ha en massa hjälp. ja tror ärligt talat inte min mamma har bett mig om hjälp någon gång. Ja mer än när man bodde hemma med städ å sånt där vardags pyssel. eller som exempel min mamma har aldrig någonsin lånat pengar av mig....snarare tvärtom.....tänk dom som har mammor som är barn till sina barn, fy vad jobbigt! Ja jag hoppas jag blir en sån där mamma som min. Så att mina barn kan sitta som jag å fundera hur man ska gottgöra sin mamma! Nog om mammor......blev ju nästan sentimental....skryter jag inte om mina barn så är det om min mamma ja måste komma på något annat....Mitt jobb trivs jag fortfarande med. vi har nu flyttat till den nya lokalen. det är jätte stort jämfört med den gamla. vi hade invigning i onsdags för 450 st  speciellt inbjudna gäster. Det var med mat å orkester å massa tal. Sen på torsdan öppnade affären för allmänheten. Vi skulle jobba till sena natten på onsdan men jag fick migrän så jag blev inte så sen. var hemma 21.30. Hade ju faktiskt jobbat sen 07.00. Ja å ni som haft migrän vet att det är inte lönt å försöka ens att göra något.Å definitivt inte var bland en massa människor där man måste stå å le med hela annsiktet...Men nu är kl elva så min kudde har legat där uppe länge å skrikit *Katja*!!!!! Så natti på er alla!

Nu är jag tillbaka...

Hej mina bloggläsare å tjuvläsare....Nu äntligen har jag tid å skriva. jobbat hela veckan.å ni vet en annan som inte har jobbat på ett par år så måste man ju på något vis komma in i några slags rutiner.Jag kan inte begripa hur småbarns familjer hinner jobba samtidigt ta hand om tvätt,disk,körningar till alla slags aktiviteter, å inte nog med detta man ska hinna laga mat med. Om någon i detta avlånga land vet hur man får fler än 24tim i dignet att bli fler kan väl ni höra av er till mig!!! Annars är allt bra. vi ska köra till soptippen med skräp idag. Ingrid kommer hit å tar tjejerna. Måste berömma Rasmus om hur duktig han varit när han är själv här på eftermiddagarna. Han fixar mat själv å ringer Åke så fort han kommit genom dörren.Han är verkligen JÄTTE duktig. Hade alla barn varit sånna som han skulle det inte finnas några problem barn här....Ja nog med skryt...ni andra har säkert duktiga barn med!!I eftermidda ska vi hem till farsan för han fyller år. Så Janne kommer med lilla Edith å Marie såklart. Ska bli SÅÅÅ kul å träffa Edittan. Blir ju inte så ofta eftersom vi bor en bit ifrån varann. Men man får istället ta vara på dom gånger det blir.Nu är det inte länge kvar tills vi ska på våran resa!!!! Rasmus ska vara hos Nikolaus. åker på fredag å kommer inte förrän fre veckan där på. Han har ju höstlov. Tack Niklas!!! Då kan jag jobba med gott samvete,Rasmus vill ju inte vara på fritis. Lite svårt å ta ledigt när man precis har börjat. Sen ska ju det blo operation på onsdag samma vecka. Nu ska Rasmus få operera sina öron,men jag tror det är nog mest jag som är nervös över det. Rasmus själv tyckte det va synd att det blev på lovet. Men jag tror nog att det blir bra ändå,då missar han ju inte så mycket i skolan,å det är ju bra!Nu ska vi äta frukost...det är ju bra om vi är färdiga när Ingrid kommer.. Jo en sak till jag måste ju berätta att jag stormtrivs på Ica!! Det är helt kanon!! Krameli kram på er! Å en liten *vink* till världens bästa mamma!

Min första dag på jobbet!

Hej....ååå va jag har haft en bra dag idag. det var så roligt att börja jobba,träffa massor med nya människor å framförallt å få prata med vuxna människor. Nu blev ja bjuden på firmafest i december,me respektive....Imorgon ska ja jobba mellan 14-22.15. Det är klart lite ovant när man inte har jobbat på så länge. men det va jätte kul. På tal om firmafest...Åke ska med ha en å då får ja följa med. Vi åker till Malmö en hel helg. med mat ,buss.hotel,dans å underhållning. Det ser jag verkligen fram emot. Det var länge sen vi hitta på något helt själva.*mysmys* Idag har vi ätit potatismos å korv till det serverades broccoli. Jag älskar broccoli. Rasmus hade snyltat till sig en middag hos I och B. där fick han hemlagade biffar. där görs inget halvfabrikat...hon gör JÄTTE god mat. typisk husmankost! Tjejerna hade haft det jätte bra där idag. men hon va nog trött när hon skulle upp till gårn å mjölka.....ska ner en sväng ikväll å hämta tjejernas grejer så ja får kolla läget då. Om jag inte skriver imorgon så är det bara för att jag ska jobba kväll inte för att jag tröttnat. Vi höres..... kramelikram!

Oj har ju glömt att skriva blogg idag!

Gokvällen...hur kunde ja missa? Ja här händer inte så mkt. varit till coop idag å Åke har bytt låset. vi köpte dasslock i trä me. det blev jätte fint!Tjejerna sover.å Rasse är snart på ingång från pappa. dom har varit på hockey,å hade glömt jackan till Rasmus hemma hos farfar. Så det är därför dom är lite sena. Åke är nere hos I och B han sätter upp en grind där. tjejerna ska ju va där imorgon. ska bli kul å höra sen va I tyckte om att ha dom en hel dag.... Imorgon börjar ju mitt nya jobb....Mer om det imorgon lovar att berätta hur det va. Ni glömmer väl inte av att titta på ensam mamma söker.... Jag har en klasskompis som är med där. Mattias från Ljung. Han dejtar Lenita.Det är jätte spännande nu när man känner någon. titta på det det är kanon bra..... Nu kom Rasse så vi höres. nattelinatt!!!

Janne min lillebror! Han har blogg nu...

Janne min lillebror! Han har blogg nu...Nu har ni chansen å dela Janne å hans famils vardag, gå bara in på deras blogg å läs! nattkludd.blogspot.se. Lycka till med bloggandet Janne. Hoppas du inte tröttnar så fort som förra gången!

Se va ja kan!

347823-3 Detta ska föreställa vintermörker...

Min älskade lilla kille!!

Min älskade lilla kille!!

Lördag kväll...

Gokvällen! Här är allt bra men lite trött efter en hel dag ute. tjejerna tyckte det var jätte kul å springa i lövhögar... mindre kul när man precis gjort en jätte hög! Tänkte satt mig vid tvn men kom ju på att ja inte skrivit ikväll. Har egentligen inte så mycket att berätta....-jo en fråga bara...fick idag höra att jag skriver tråkig blogg så snälla kan ni inte lämna kommentarer om det! Men ja vet inte men ska man inte typ berätta om vad som händer i ens liv? å man får väl lov att skriva vad som helst? Så kära Miia börja skriv blogg du med så kan vi jämföra vem som har tråkigast! pinsamt att ja lämna ut ditt namn va...hahaha.. Men å andra sidan tycker man att den är SÅÅÅÅ tråkig varför går man hit å läser den då???Har ikväll gjort helstekt fläskfile med hasselbacks potatis *mums* Det blev sådär jätte gott! Nästan så tungan följde med i svalget. Vi brukar oftast laga mat ihop ja å Åke på helgerna när vi är barnlediga från dom stora. Så idag gjorde Åke potatisen. Den lyckas han alltid med. Men nu ska ja kolla om ja kan ladda hem nån bild...tränning ger färdighet.. Kramelikram till er alla å speciellt till min lill unge som är hos pappa. *vinkivink*

Å en underbar morgon!

Gomorgon. Idag va det härligt.. tjejerna vakna först halv9. Vi va ju ute med Sussie å Jonas igår. va meningen vi skulle ha bastukväll men vi sparar det till en annan kväll. så vi va ute å åt på bambo. det va jättegott. Sussie å Jonas åt buffe å ja å Åke tog oxfile med råstekt potatis till d fick man bearniesås. det va helt juvligt gott. vi hade en kanon kväll. Å tack mamma å Sune för barnvakteriet, det hade inte funkat om inte ni ställt upp.... *vinkar*........ Idag tänkte vi vara lite ute å greja i trägårn. ta in utemöbler å dyner,plocka lite innan den kalla vinter kommer. En liten påminnelse till lille Rasmus-glöm inte å ha jacka när du går ut. det är kallt idag!! för ja kan ju skicka meddelanden denna vägen. vet ju att pappa tjuvläser min blogg utan att lämna kommentar!!! Annars verkar det bli en bra dag idag..-3 grader kallt på morgonen, men solen tittar redan fram. har varit å tänt i pannan så vi får det varmt å gott inne. Nu har jag två som hänger i databordet så ja måste avsluta. men ja kommer snart tillbaka. krameli kram!!!

Tidig morgon....

Godmorgon...gäsp....imorse vakna Lina halv 5 å det va lögn i helv.. å få henne att somna om. det va bara att gå ner å fixa välling. sen så va dom bägge två piggeliner. men nu är dom uppe å tar en vil. Rasmus är precis väkt så han kollar Timmy Turner å äter frukost. Idag ska Rasmus till stan. Det är pappa helg. Kul med datan då kan vi ju prata över den för Niklas har ju me data. Annars är det väl inga större utflykter. Svärris kommer en sväng å tar tjejerna för ja ska ner till dagis å hämta den stora vagnen. tjejerna ska vara hos Ingrid på måndag. För då är det ju den STORA dagen! Jag ska börja jobba. Å det ska bli så kul. Äntligen!!!! Ni som inte vet så har jag fått jobb på ica i Tranemo. Dom ska öppna en helt ny affär. Å det är klart dom behöver lite kunnig personal där hahahaha.... Ne nu ska jag gå å hålla mitt lilla hjärta sällskap. Kanske hörs senare....

Kväll på solbacken!

Gokvällen.... nu ligger alla mina barn så nu är det lugna gatan. Här bara regnar det ikväll,tråkigt....tråkigt. Jag va på kvartsamtal mer Rasmus idag. å allt va bra. han skulle plugga lite stora minus bara. men annars va allt ok. Ikväll fick Alva en vas på tån så den sprack!!! tror ni hon skrek. så lilla Lina gick å hämta snutten till Alva, ja dom är för gulliga.Ja det va tån som sprack!! alltså inte vasen. Mamma bli nu inte orolig allt är bra med Alva!!! glömde bara berätta det för dig när du ringde! Men nu behöver vi ju inte ringa varann längre för ja har ju en blogg som talar om vad som händer i mitt liv....haha. -ne mamma ja skoja bara.....Ikväll va min kusin Teemu här med sambon Theres å deras gudagulliga lilla Alice. Dom va här å hämta en kattunge. en svart som va alldeles burrig. fattar ni va söt den va?? Å du Niklas Bergqvist.....man får inte tjuvläsa andras bloggar om man inte lämnar en kommentar!!!Jag tycker nästan det vore på tiden att det blev en lag på det. Jo en sak till...om någon skulle känna sig sugen att ha en chans på 40000kr i resa. så kan ni väll höra av er till mig för jag har 7 reselotter kvar. å pengarna som den kostar går till omklädnings rum till tjejerna här nere i Sexdrega. annars kan man få sponsra laget med 250kr å då får man en reselott på köpet....lotten kostar alltså 250kr så det beror helt på hur man ser på det... Ja nu ska jag släppa fram min kära man så han kan kolla lite på blocker efter gamla bilar. så sov så gott å dröm om mig.... NATTI NATT!!

Tillbaka igen...

Nu har jag varit å lämnat mina barn. å det gick lika smidigt som vanligt. Både Alva å Lina studdsar i bilen när dom ser att vi närmar oss dagis. Har även hunnit tända i pannan så snart har jag varmvatten. Tänkte ta mig en dusch å sticka till stan. får skynda lite måste vara tillbaka till kl1. ska hämta Rasmus för taxi Håkan är på begravning. Så ja lova å hämta så behövde dom inte sätta in en extra taxi bara till han men jag hör av mig ikväll igen! hej så länge....

10 min över....

Nu äntligen fick jag 10min över. har ju varit så nyfiken om jag fått några kommentarer. Å till min stora glädje d hade jag!! Idag händer inte några större utsvängnar. Ska lämna tjejerna på dagis. Dom är ju där tis-tors mellan 9-14. Det är jätte skönt å ha lite egen tid. Man planerar å göra så mkt....men hinner inget!! Tänkte åka till stan å hälsa på min vän Eva som ligger på sjukhus efter en hjärnblödning. Men får se vad tiden räcker till. Nu är det någon som skriker där uppe så ja återkommer om en stund hejs på en stund!!

Ps...ja glömde....

Jag glömde ju berätta om att det varit rån i BÄGGE Svenljungas banker idag...Lite olustigt i såna här små samhällen. Rasmus tyckte nog ja va barnslig som sa att han inte fick cykla till byn själv idag. Men man vet ju inte kan ju komma någon som tar han å ska ha lösen för han.... Ne skämt... Men håll med om att det är otrevligt!!   Ja nu får ni lov att gå å lägga er... natti natt!!

Hej mina vänner!

Nu ska ja göra som alla andra.... börja skriva blogg. eller man kanske säger att man ska blogga, nja ja vet inte. men det spelar ju egentligen ingen roll. Har idag haft en ganska stressig dag. Först till ögondoktorn med Rasmus. Å när vi kom dit så va det ju fel dag. Skulle ju inte vara där förrän torsdag.... Ja ja hon va helt kanon tanta i kassan för ja drog en rövare om att dom måste ha gjort fel. Å då såg hon till att vi fick komma in iallafall. Å inte va det nå fel på synen....tur va väl det. Sen tillbaka igen till Sexdrega lämna Rasmus på skolan igen. Hämta tjejerna på dagis,handla,laga mat,köra barn till scaouter. Sen hem å äntligen få åka iväg på auktion. Köpte mig en klädhängare 10kr. Det va den värd.... Ja nu ska ja kolla om detta fungerar. Bloggen alltså.... Krameli kram på er.....

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0